Submenu

Skipperens Rammer Aalborg

Kontaktinfo

Skipperens Rammer
Tyge Brahes Vej 46
9000 Aalborg

Telefon: + 45 98129066 / +45 22521288
Email: info@srr.dk

Åbningstider ved Skipperens Rammer.
Tirsdag - Fredag : 16 - 19
Lørdag : 10 - 13
Eller efter aftale

Åbningstider i webshoppen:
Altid
www.skipperens-rammer.dk
Find også Skipperens Rammer her:
Facebook
Google Plus
Twitter
LinkedIn
Skipperens Rammer er et hyggeligt rammeværksted hvor du kan få lov til at opleve den gammeldags atmosfære som du kun finder i de gamle håndværkerbutikker.

Hos Skipperens Rammer kan du få håndbyggede rammer på mål efter dit motiv. Du kan vælge mellem de klassiske guldrammer og sølvrammer eller de mere moderne sorte rammer, ramme med pangfarver i højglans eller alurammer.

Sammen med rammemontøren kan du finde frem til den helt rigtige løsning for den ramme som du skal bruge.

Du kan indramme alle mulige forskellige typer af kunst, fra de klassiske malerier som skal indrammes i malerirammer til litografier, grafik og tegninger. Du kan også få indrammet håndboldtrøjer eller fodboldtrøjer med autografer i en ramme med glas. Har du gamle plakater, eksempelvis fra en festival, et teaterstykke eller plakater for andet som du gerne vil mindes kan disse med en indramning pryde væggen hjemme i huset.

Skipperens Rammer kan du besøge i Aalborg eller du kan bestille en ramme online fra webshoppen.

Du kan bestille alt fra blindrammer og svæverammer til trærammer og alurammer. Rammerne kan bestilles med glas, med passepartout og meget andet.

Skal du selv udfolde dine kreative evner kan du købe eller bestille forskelligt malergrej til såvel voksne som til børn hos Skipperens Rammer i Aalborg.